Økonomisk rådgivning

Synes du det er vanskelig å få oversikt over økonomien? Føler du at pengene går raskere ut av konto enn de kommer inn? Eller at du har alt for mye småkjøp? Kanskje du føler at du ikke bruker spesielt mye penger, men at det likevel blir tomt?

 

Dette er utsagn vi til stadighet hører. Økonomi kan være utfordrende og skape mye usikkerhet dersom man føler at man ikke har helt oversikt og kontroll. Mange av oss har forsøkt mange ulike måter å redusere forbruket på, men gir opp etter kort tid fordi det blir for vanskelig, stort og uoversiktlig. Man mangler rett og slett et system. Kanskje du har lyst, men rett og slett ikke har tid til å prioritere det? 

 

Vi bruker analyseverktøyet liQvi for å nettopp gi kunden den oversikten som vi vet det er vanskelig å få på egen hånd. Og vi vet at når analysen er gjort, så åpner det seg en helt ny verden. Du får en oversikt over egen økonomi som du i dag ikke får noen andre steder. Og denne oversikten gjør at du vet eksakt hva du bør gjøre og hvor du bør gjøre endringer for å igjen få full kontroll over økonomien.

 

Vi har en filosofi om at alle skal kunne få hjelp til økonomisk rådgivning og veiledning, og at dette skal være noe som alle skal ha råd til. Vårt største mål er å hjelpe deg med å igjen få full oversikt og kontroll over økonomien. Vi har derfor gjort det mulig å dele opp betalingen i opp til 12 delbetalinger uten noe ekstra tillegg i prisen. 

Hvis du ønsker å vite litt mer så ta kontakt med oss på post@liqvi.no eller telefon 92 66 29 04.

 

Økonomisk analyse

Absolutt alt du trenger for å få full oversikt over økonomien!