Gjennomgang av analyse

Vi loser deg gjennom analysen og hjelper deg med å sette opp budsjettet!

Kr. 1.900,-

Kom i gang!

Få den kickstarten du trenger!

Økonomisk rådgivning

Synes du det er vanskelig å komme i gang med å få bedre oversikt over økonomien? Det har vi full forståelse for, økonomi kan være en utfordring. Kanskje du har lyst, men rett og slett ikke har tid til å prioritere det? 

 

Vi vet at når tallene har blitt registrert i liQvi, og alle transaksjoner har blitt lagt på riktig sted, så åpner det seg en helt ny verden. Du får en oversikt over egen økonomi som du i dag ikke får noen andre steder. Og denne oversikten gjør at du vet eksakt hva du bør gjøre og hvor du bør gjøre endringer for å igjen få full kontroll over økonomien.

 

Selv om liQvi er gratis å bruke for privatpersoner, så ser vi at mange av ulike grunner likevel ønsker å få hjelp til denne jobben. Vi har derfor laget noen pakker slik at du kan få hjelp der du trenger det mest. 

Vårt største mål er å hjelpe deg med å få full oversikt og kontroll over økonomien, og vi har derfor gjort det mulig å dele opp betalingen i opp til 6 delbetalinger uten noe ekstra tillegg i prisen.

Hvis du er usikker på om vi kan hjelpe deg med dine utfordringer, så ta kontakt med oss på telefon 92 66 29 04, så eller send oss en melding her så tar vi kontakt med deg.

 

Full pakke!

Fra kr. 3.600,-

Alt du trenger for å få full oversikt over økonomien! Inneholde både "Kom i gang" og Gjennomgang av analyse.

 e-post: post@liqvi.no         telefon: 926 62 904        © 2015 MK liQvi AS