Kom i gang!

Synes du det er vanskelig å komme i gang med å få bedre oversikt over økonomien? Det har vi full forståelse for, økonomi kan være en utfordring. Kanskje du har lyst, men rett og slett ikke har tid til å prioritere det? 

 

Vi vet at når tallene har blitt registrert i liQvi, og alle transaksjoner har blitt lagt på riktig sted, så åpner det seg en helt ny verden. Du får en oversikt over egen økonomi som du i dag ikke får noen andre steder. Og denne oversikten gjør at du vet eksakt hva du bør gjøre for å sitte igjen med mer penger til det du egentlig har lyst til.

 

Vi ønsker derfor å gi deg et tilbud. "Kom i gang" er en tjeneste der vi gjør den aller største jobben for deg. Vi legger alle dine tall for 2017 inn i liQvi og kategoriserer de, slik at du har hele grunnmuren for din økonomi på plass. Deretter kan du logge deg inn å se resultatet med en gang. Du har da alt du trenger for å sette opp budsjettet for 2018.

 

Ordinær pris for "Kom i gang" er kr. 2.500,- men vi ønsker å tilby deg denne til kun kr. 1.900,-.

Legg inn navn, e-post og telefon i feltene nedenfor, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Husk at liQvi er et gratis verktøy for deg som privatperson. "Kom i gang" er et tilbud for de som ønsker litt hjelp for å komme i gang.

Ja, takk! Jeg ønsker å bestille "Kom i gang" til kr. 1.900,-

Tusen takk for din bestilling, vi vil ta kontakt med deg i løpet av kort tid.

Denne prisen gjelder kun for privatpersoner. For bedrifter gjelder egne priser.