Bedrift

Enten du er bedriftseier, daglig leder, økonomiansvarlig eller styreleder så kan det være situasjoner der du trenger å få oversikt over bedriftens økonomi raskt, uten å måtte gå veien innom bedriftens regnskapsfører.

liQvi gir deg all den informasjonen du trenger for å få full oversikt over bedriftens økonomiske situasjon. liQvi er ikke et regnskapsprogram, men er et analyseverktøy som på en enkel måte forteller deg hvordan bedriftens midler benyttes slik at du raskt skal kunne oppdage dersom noe bør justeres.

I motsetning til et regnskap så kan du ved hjelp av liQvi gå helt i dybden og se alle detaljene. Du kan blant annet se hvor ofte du handler hos ulike leverandører, hvor mye det handles for i snitt og hva som er gjennomsnittsbeløpene det handles for. liQvi gir deg en unik oversikt over bedriftens økonomi. 

 

Hvis du eier eller har ansvaret for flere bedrifter kan du velge å sette tallene sammen og blant annet se hvor mye selskapene bruker totalt hos samme leverandører. liQvi kan også fungere som et  verktøy for å få oversikt over dagens situasjon før et styremøte.

For våre bedriftskunder kan vi justere liQvi slik at slik at du får et verktøy som er 100% tilpasset din bedrift.

Vi har en filosofi om at økonomi skal være enkelt, det samme gjelder prisingen av våre tjenester. liQvi skal være et verktøy som alle skal ha råd til, også for små gründerbedrifter, idrettslag og foreninger.

Ønsker du å se hvordan liQvi fungerer i praksis? Kontakt oss på post@liqvi.no for en gjennomgang eller ring oss på 926 62 904.